Welkom
 
 
Direct naar de Ticketshop


Nieuws uit het dorp!Coronaregels in de Riggel.

De Riggel is op dit moment gesloten voor horecagelegenheden ivm de lockdown. 

De Riggel hanteert de coronaregels op moment van je datum. Vanaf 25 september geldt; 1,5 meter is niet meer van toepassing, dat betekent wel dat je bij de ingang een bewijs van vaccinatie, een negatieve coronatest of bewijs van herstel moet tonen. We werken daarvoor met de Corona Check App.

Je kunt de benodigde QR-code tonen op je telefoon of downloaden via deze link en vervolgens geprint meenemen. Wanneer je geen geldig coronatoegangsbewijs kunt of wilt tonen, kunnen we je helaas geen toegang verlenen tot het gebouw. We vinden het heel vervelend dat we deze maatregel moeten toepassen, maar het is voor ons de enige manier om bezoekers toe te laten.NIEUW: BOEK EEN PUBQUIZ BIJ UW ARRANGEMENT!
 

Feestje, party of bijeenkomst? De Riggel is uw geschikte locatie! Check de mogelijkheden in onze folder: 

ONZE FOLDER


 

 

De Riggel in Boven Pekela investeert voor bijna 55 duizend euro in de modernisering van de accommodatie. De investering is nodig om De Riggel toekomstbestendig te maken en te houden.


Het resultaat van de omschakeling naar duurzame energie is dat de Riggel in Boven Pekela meer en meer activiteiten kan organiseren en grotere aantallen mensen trekt.  Lees verder...

 De Riggel is proud to annouce... Queen!!  UITGESTELD TOT 2022

Wanneer Brian May je als tribute-band persoonlijk goedkeurd, je europees optreed, is het duidelijk dat deze band wel heel erg dicht bij het origineel komt. Miracle wordt ‘s werelds beste Queen coverband genoemd. Oordeel zelf en geniet van alle Queen hits op zijn best. We Will Rock You! ovb Zat. 24 september 2022! De Riggel!

 


Feestje? Partij? Ook in 2021 is De Riggel in Boven Pekela weer een uitstekende en bovenal gezellige locatie voor uw feest of bijeenkomst! Check hieronder de mogelijkheden!      Arrangementen

 NIEUW: BOEK EEN PUBQUIZ BIJ UW ARRANGEMENT!